FG OPEN 2019

Det er med stor glæde, at vi i Funktionel Gym atter kan byde velkommen til vores årlige FG OPEN konkurrence

Tilmelding åbner d. 1/9 kl. 10.00 (først til mølle) Tilmelding skal ske senest d. 1/11-19

Lørdag d. 16/11-19 kl. 8.00 løber FG OPEN af stablen for individuals. Alle personer over 18 år kan deltage. Konkurrencen er for nybegyndere, og altså ikke meget øvede atleter. Der skal konkurreres indenfor funktionelle øvelser, der er inspireret af Reebok Crossfit Games. Der er plads til 9 herrer og 9 damer, der alle skal igennem 5 events, der både kan foregå udendørs og indendørs. Der vil være 3 deltagere på gulvet ad gangen, og ét event vil typisk tage mellem 8-15 minutter. Efter de 5 events vil der være semifinaler og finaler. Der vil være T-shirt, goodiebag og sandwich til alle, samt præmier til de 3 bedste deltagere. Der vil også kunne opnås en præmie, for en stærk indsats i et event. På dagen vil der være mulighed for at købe shakes, proteinbarer, vand mm. Der vil dagen igennem være gratis kaffe og the, for både deltagere og publikum. Prisen pr. deltager er 300 kr. og betales ved tilmeldingen. Efter oprettelsen kan du løbende følge med i Facebook eventet FG OPEN, hvor vi løbende smider små teasere op for dagens events. I gruppen vil du også kunne se en liste over, hvilke øvelser du skal kunne udføre.
Hvis du er vant til at træne i Funktionel Gym, vil du hver fredag eftermiddag mellem 14-17 kunne træne målrettet imod de øvelser der skal udføres, i vores Open Gym. Her vil være en instruktør der kan hjælpe dig med udførelsen. Såfremt du ønsker at benytte dig af vores Open Gym men ikke er medlem, så henvend dig til os, og vi finder en løsning.
Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at eventet er for nybegyndere. For alles skyld henviser vi til, at dette overholdes, da det giver de bedste vilkår for en god dag.

Øvelser der skal kunne udføres som nybegynder atlet:

Barbell movement:
Deadlift
Back squat
Front squat
Thrusters
Strict press
Push press
Shoulder to overhead
Clean
Clean n press
Ground to overhead
Sumo deadlift high pull

Kettlebell, Dumbell & Plate movements:
Swings(russian+american)
Goblet/front squat
Weighted lunges (+walking lunges)
Thrusters
PushPress
Shoulder to overhead
Clean
Clean n’ press
Ground to overhead
Sumo deadlift high pull

Crossfit movements:
Bodyweight (airsquat, push ups etc.)
Row, assaultbike, skipping, etc
Boxjump(+overs)
Wallballs
Hanging knee raises
Ring Rows
Run

Øvelser der skal kunne udføres som scaled atlet:

Alle øvelser som nybegyndere samt:

Toes 2 bar
Handstand
Double snatch m. dumbell
Løb m. vægt
Clusters