NetStærk

Kunne du tænke dig at blive medlem af et netværk, som kombinerer træning og netværk? Så er vores nye tiltag måske noget for dig.

Fra d. 27/8-24 kan du komme med på en ny måde at netværke på. Med to ugentlige netværks-træninger sammen med max 9 andre, kan du både komme i god fysisk form, og danne nye relationer. Til hver træning vil der være fokus på at få trænet hele kroppen igennem, og få pulsen op. Træningstimerne starter med opvarmning i form af diverse mobilitets øvelser, og herefter er det primære fokus styrketræning. Hver time sluttes med en lille puls session, for at tilgodese kredsløbet.

Træningen er både for den erfarne, og nybegynderen. Vi justerer belastning, gentagelser og tempo efter den enkelte deltager. Der tages også individuelle hensyn, hvis der skulle være skader/skavanker med kroppen. Du bliver ikke mødt med en forventning om, at du skal løfte x antal kilo, eller gøre tingene i et bestemt tempo. Det vigtigste er, at du oplever kroppen over tid, bliver stærkere, og at du har lyst til at komme igen.

Netværksdelen bliver med en ”afslappet” tilgang. Det skal forstås på den måde, at der ikke vil være en forventning om, at du møder op med leads fra gang til gang, eller skal gøre noget forarbejde inden træningen. Netværket opstår imens vi træner, hvor man fra gang til gang bliver delt ind i små hold, og kan snakke lidt i pauserne mellem øvelserne. Derudover er det altid muligt at drikke en kop kaffe efter træningen, eller aftale kaffemøder på tværs. Den sidste torsdag i hver måned, vil der være morgenbrød, og kaffe efter træningen. 2 gange årligt afholdes der sociale arrangementer (forår/efterår.). Det kunne f.eks. være paddelturnering, bridgewalking, virksomhedsbesøg, sportsarrangement mm. Til disse arrangementer, kan der forekomme en lille egenbetaling afhængigt af arrangementets størrelse.

For at gøre netværket så bredt som muligt, vil du kunne risikere at komme på en venteliste, hvis der skulle være én med samme profession som dig. Dette skyldes at der opnås det bedste netværk, hvis det er bredt repræsenteret.

Der trænes hver tirsdag og torsdag kl 7.15-8.15.

Der er ét bad tilgængeligt, som gerne må benyttes, men det anbefales at man går i bad derhjemme, eller på arbejdet.

Prisen er 3000 kr. ex. Moms for 2 ugentlige netværks-træninger i 10 uger (20 timer i alt). Beløbet er fradragsberettiget. Første træning er tirsdag d. 27/8 og sidste træning er 7/11. Der trænes ikke i uge 42.

Det er ikke et krav at du er selvstændig, men det forventes at du har en position i en virksomhed, der gør at du kan åbne op for dit netværk, og tage beslutninger på vegne af virksomheden.

For mere info eller tilmelding, send en mail til casper@funktionelgym.com eller ring på 20705351. Ved tilmelding sendes en faktura som skal betales indenfor 8 dage. Tilmelding er herefter bindende.