VELKOMMEN TIL FUNKTIONEL GYM

Slide background

Holdtræning

Holdtræningerne i Funktionel Gym er inspireret af Crossfit, funktionel træning. Hver træningstime vil være en kombination af puls og styrke. Der trænes forskellige træninger hver dag, og som medlem i Funktionel Gym, kan du i din App se, hvilke workouts der skal trænes de forskellige dage. Uanset hvad, vil træningerne blive kørt således, at alle kan være med på sit eget niveau.

Personlig træning

Få udarbejdet et træningsprogram der er tilpasset lige netop dine behov. Personlig træning er en unik mulighed for, og få hjælp til lige netop DIT træningsmål. Vi starter alle forløb med, og mødes til en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil med din træning. Her snakker vi om tidligere træningserfaringer, mål, evt. skader, kost og arbejdsvaner.

Fysioterapi

Al fysioterapi foregår ved Ingrid Bakken Tøsse. Uanset hvilken af de to du ønsker at booke konsultation hos, bliver du altid taget imod af en professionel fysioterapuet, der tager dig og din problemstilling alvorligt. Ingrid vil gøre sit ypperste til, at du kommer dine smerter til livs, og får en god oplevelse.

[custom-facebook-feed]

“En varierende, inspirerende og super motiverende træning, hvor både konditionen og kroppen styrkes. Træningen er varierende og bliver derfor aldrig ensartet og kedelig”

“Casper, Du gør det virkelig godt. En fornøjelse at træne med dig, altid positiv energi og godt humør”

“Jeg vil også takke dig Casper for et godt halv år med dig som træner, det gør du godt, jeg kommer til at savne mine trænings timer ved dig, du er sgu en ener!”