10 ugers styrkeforløb

Forløbet er både for nybegynderen, og dig som tidligere har trænet. Du møder ikke nogle gyldne løfter om at tabe x antal kg. På x uger. Det eneste du møder er et løfte om, at Diana og Casper vil hjælpe dig med at blive stærkere!

Der trænes sammen med max 5 andre, der sideløbende med dig, laver sit træningsprogram. Træningsprogrammerne vil være individuelle, alt efter niveau, og ønsker med træningen.

Træningsprogrammerne vil være lavet således, at der er fokus på, at blive stærkere, mere bevægelig, få en bedre kropsforståelse, alt sammen med Casper eller Diana på sidelinjen, der sikrer sig, at du laver øvelserne optimalt, og får fremgang. Udover de ugentlige fælles træninger, får du adgang til Funktionel Gym, og vil således kunne benytte faciliteterne selv, og komme og lave dit træningsprogram når du ønsker det. Diana og Casper skiftes til at være træner på holdene, og sørger for at snakke sammen, og koordinere, så din træning hele tiden bliver så optimal som muligt. 

Dit træningsprogram vil løbende blive opdateret, i takt med du rykker dig igennem de 10 uger.

Næste forløb starter d. 26/8-24 og slutter d. 7/11-24

Forløbene ligger mandag og torsdag. Du tilmelder dig enten på holdet fra 16.30-18.00 eller holdet 18.15-19.45. Om mandagen er det Casper der er træner, og om torsdagen er det Diana. 

Forløbet indeholder følgende:

  • 1 opstarts samtale med henblik på at høre mere om dig, dine tidligere træningserfaringer, evt. skader/smerter, mål med træningen mm.
  • 1 x personlig træningstime inden opstart, for at gennemgå dit personlige træningsprogram, der skal laves sammen med de andre på holdet.
  • 20 fællestræninger af 1 time og 30 mins varighed.
  • Fuldt medlemskab til Funktionel Gym i 1 måned efter endt forløb (inkl. hold)
  • Fantastisk sammenhold!

Prisen er 5000 kr. og du tilmelder dig ved at trykke på: tilmeld dig her fanen, i toppen af siden, eller herunder.
– Såfremt du allerede er medlem i Funktionel Gym, kan dit nuværende medlemskab sættes i bero, så du ikke betaler dobbelt.

Det med småt:
Når du tilmelder dig via linket herunder, modtager du en bekræftelses mail. Herefter bliver du kontaktet med henblik på en opstartssamtale. Forløbet refunderes som udgangspunkt ikke, efter gennemført køb.