10 ugers styrkeforløb

Forløbet er både for nybegynderen, og dig som tidligere har trænet. Du møder ikke nogle gyldne løfter om at tabe x antal kg. På x uger. Det eneste du møder er et løfte om, at Diana og Casper vil hjælpe dig med at blive stærkere! Der starter som udgangspunkt nye forløb hver 5. uge.

Der trænes sammen med max 5 andre, der sideløbende med dig, laver sit træningsprogram. Træningsprogrammerne vil være individuelle, alt efter niveau, og ønsker med træningen.

Træningsprogrammerne vil være lavet således, at der er fokus på, at blive stærkere, mere bevægelig, få en bedre kropsforståelse, alt sammen med Casper eller Diana på sidelinjen, der sikrer sig, at du laver øvelserne optimalt, og får fremgang. Udover de ugentlige fælles træninger, får du adgang til Funktionel Gym, og vil således kunne benytte faciliteterne selv, og komme og lave dit træningsprogram når du ønsker det.

Dit træningsprogram vil løbende blive opdateret, i takt med du rykker dig igennem de 10 uger.

Forløbene med Diana ligger: Forløb er igang (nyt forløb starter d. 22/2-24)

  • Torsdage kl. 16.30 og søndage i ulige uger kl. 8.30. (6 pladser)
  • Torsdage kl. 18.30 og søndage i ulige uger kl. 10.30. (6 pladser)

Forløbene med Casper ligger: (forløb er i gang) Nyt starter i uge 13

  • Tirsdage kl. 16.30 og lørdage i lige uger kl. 8.30. (6 pladser)
  • Tirsdage kl. 18.30 og lørdage i lige uger kl. 10.30. (6 pladser)

Forløbet indeholder følgende:

  • 1 opstarts samtale med henblik på, at høre mere om dig, dine tidligere træningserfaringer, evt. skader/smerter, mål med træningen mm.
  • 1 x personlig træningstime inden opstart, for at gennemgå dit personlige træningsprogram, der skal laves sammen med de andre på holdet.
  • 15 fællestræninger af 1 time og 30 mins varighed.
  • Medlemskab til Funktionel Gym i 10 uger
  • Fantastisk sammenhold!

Prisen er 3750 kr. og du tilmelder dig ved at trykke på: tilmeld dig her fanen, i toppen af siden, eller herunder.
– Såfremt du allerede er medlem i Funktionel Gym, kan dit nuværende medlemskab sættes i bero, så du ikke betaler dobbelt.

Det med småt:
Når du tilmelder dig via linket herunder, modtager du en bekræftelses mail. Herefter bliver du kontaktet med henblik på en opstartssamtale. Forløbet refunderes som udgangspunkt ikke, efter gennemført køb.

Diana er i øjeblikket sygemeldt, hvorfor alle Dianas styrkeforløb, varetages af Casper.