Om os

Funktionel Gym er Nyborgs træningscenter for folk der vil der elsker frie vægte, kettlebells, håndvægte, cardio mm. Vi tilbyder både Open Gym, holdtræning, og personlig træning. Vi vil levere byens allerbedste rammer for træning, og vil gå den ekstra mil for, at du får en god oplevelse når du kommer og træner. Derfor vil du altid blive mødt med et håndtryk og præsentation, når du træder ind over døren første gang. Vi vægter at komme på fornavn med alle medlemmer, så vi altid kan byde velkommen til jer hver især. Det sociale aspekt er i næsten lige så høj kurs som de hårde træninger. Et sted hvor man er tryg, og kender folk, gør at man tør presse sig selv, og sin træning. Der er altid en varm kop kaffe på maskinen. Du er altid velkommen til at sidde og snakke med andre deltagere, før eller efter din træning.

Hos Funktionel Gym er du vores fokus, og vi vil til hver træning gøre alt hvad vi kan, for at presse, guide og motivere dig. Dette gælder uanset om du er på holdtræning eller har personlige trænings sessioner. På vores hold er der max 12 deltagere til hver time – dette giver en høj kvalitet, hvor vi kan sikre os, at øvelserne bliver udført optimalt. Der er masser af plads til individuel sparring omkring din træning. Hos Funktionel Gym deltager trænerne ikke selv i timerne, men bruger i stedet timen på, at presse og motivere deltagerne, så alle får det optimale ud af træningen. I Funktionel Gym er der plads til alle uanset alder, køn og trænings niveau.

Børn er meget velkomne når de voksne træner. Der er et område hvor børnene kan sidde og tegne, kigge på Ipad eller hold øje med mor eller far der træner. Børn må ikke opholde sig i Open Gym delen.

Funktionel Gym er 300 m2, fordelt på 2 lokale på Ellemosevej 2, i Nyborg, som på midten er adskilt af nogle store reoler til udstyr. Når der er holdtræning, vil den ene halvdel være allokeret til hold, mens den anden halvdel er til Open Gym. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor funktionelt trænings udstyr. I det tilstødende lokale er der Hack Squat, Leg extension maskine samt et kabel tårn.

Hos Funktionel Gym bliver du altid mødt med et smil, og vi gør meget ud af, at være på fornavn med vores medlemmer, og her bliver du aldrig bare en i rækken. Jeg vil gå langt for, at du har en god oplevelse, både når det gælder træning, men også hvis du kommer forbi for at se faciliteterne, og vil høre mere om stedet.

Vi håber på at se dig til træning i Funktionel Gym.

De bedste hilsner
Casper Sohn Andersen + bomstærke team
Personlig træner og ejer af Funktionel Gym