Personlig træning

Er en unik mulighed for, og få hjælp til lige netop DIT træningsmål. Vi starter alle forløb med, at mødes til en uforpligtende snak om, hvad du gerne vil med din træning. Her snakker vi om tidligere træningserfaringer, mål, evt. skader, kost og arbejdsvaner. Herefter kommer den pågældende træner med sit udspil til, hvordan et forløb kunne se ud, og hvilke tanker der gøres omkring udstyr og opstart. Dette er alt sammen uforpligtende, og helt gratis.

Et personligt træningsforløb er en investering i dig selv. Det er en mulighed for at blive mere bevægelige, stærkere, forbedre konditionen, og ikke mindst lære at jonglere i mellem, familieliv, arbejdsliv, fritidsinteresser, og træning. Du oplever ikke nogle skjulte løfter om at tabe x antal kg. på x antal uger. Vi arbejder med, at lave løsninger som holder på den lange bane, og ikke for en kort periode. I en potentiel travl hverdag kan det virke svært at finde tiden til, at skulle træne, og måske er det noget som bliver nedprioriteret. Vores erfaring er, at når du køber at personligt træningsforløb, og laver aftaler med en træner, bliver det lettere at komme afsted, indtil du er inde i en god vane med, at komme afsted til træning.

Personlige trænere i Funktionel Gym:

Diana Nygaard Hansen. Uddannet fysioterapeut og personlig træner.
Cecilie Hansen: Uddannet personlig træner, og læser kost og ernæring.
Casper Sohn Andersen: Uddannet personlig træner og ejer af Funktionel Gym

Praktisk information

Træningssessioner (55-60 Min.)

Vi tilbyder enkelte træningssessioner á 55-60 min.
Inden din træningstime eller træningsforløb tilbyder vi et førstegangsmøde á 30 min., hvor vi snakker om dit kommende træningsforløb samt dine forudsætninger og ønsker for din træning, så vi får tilpasset træningen bedst muligt.

Derefter udarbejdes et program til dig, som vi gennemgår sammen gangen efter,

Træningsforløb

Vi tilbyder som udgangspunkt 4, 8 og 12 ugers forløb som tilpasses til dit behov og dine mål. Der kan også laves forløb, på andre uger/måneder. Forløbene indeholder:

  • Vejning
  • Konditionstest
  • Løbende samtaler undervejs
  • Optimering og ændring af program
  • Samtaler omkring vaner, smerter, og kost.

Forløbene kan være bade kortere og længere, alt efter hvad du ønsker.