Holdtræning

Hvad kan vi tilbyde?

Deltag i træningspas med et stort udvalg af udstyr /-forskellige instruktører og forskellige hold. Hver træningstime i Funktionel Gym, vil være bygget op så alle kan være med. Der er ikke nogle bestemte niveauer eller krav til, at du skal kunne løfte x antal kilo. Vi har lavet Nyborgs bredeste udvalg af hold, og spækket ugeplanen med timer hvor du kan træne.
I forhold til klassiske fitnesscentre med maskiner, vil vi Funktionel Gym gerne bruge redskaber der tjener flere formål, og som kan bruges til og træne forskellige dele af kroppen. Vi bruger blandt andet Kettlebells, wall balls, slam balls, vægtstænger, vægtskiver, slynger, elastikker og en masse egen kropsvægt øvelser. Uanset om du er nybegynder, eller øvet, vil vi kunne finde en belastning der passer til dig. Vi har sørget for en bred vifte af forskellige øvelser, så du altid vil blive garanteret variation. Som træner i Funktionel Gym, er vores fornemmeste opgave, at DU har en god træning og at din kvalitet af øvelser bliver den bedst mulige. Derfor vil du ikke se deltagende trænere, men kun trænere der instruerer, presser og motivere dig. Nederst på siden finder du en beskrivelse af holdene vi kan tilbyde.

Hvorfor træne på vores hold?

  • Max 12 deltagere på hvert hold
  • Individuelt fokus på deltagerne, hvor vi sørger for at motivere, presse og guide, efter deltagernes individuelle niveau
  • Instruktører der har til formål at sikre dig en god oplevelse
  • Fantastisk humør blandt deltagerne og et godt socialt sammenhold
  • Stor variation i holdene

FG Cross: Er vores bud på crossfit. Vi har kogt det ned til, at vi kan få alle med, og du vil opleve en stor variation i timerne. Det er instruktørens fornemmeste opgave at kunne variere øvelserne efter om det er en ny, eller øvet deltager. Du finder ikke nogle avancerede styrkeløft til FG Cross. Hvis du ønsker f.eks. clean and jerk, snatch, overhead squat mm. Skal du i stedet søge mod vægt og styrkeløft holdene.I timerne vil du kunne støde på udstyr som vægtstænger, slynger, kettlebells, romaskiner, airdyne, masser af egen kropsvægt øvelser, og meget mere! Træningerne vil variere fra time til time, og der vil være både lange og korte workouts. Den pågældende træner, sørger for, at du får brugt hele kroppen, og træningerne er varierede. Du vil således aldrig støde på 2 helt ens træningstimer. Du får til hver time udfordring både på puls, styrke, udholdenhed.

Tabata: Er puls træning med 20/10 intervaller. Du arbejder 20 sekunder og har efterfølgende 10 sekunders pause. Det gode ved Tabata træning er, at du arbejder i korte intervaller, og oftest en lav belastning, som tillader dig at lave mange gentagelser, på kort tid. Typisk vil en Tabata træning være delt op i små perioder af 4-8 minutter med intervallerne 20/10 og efterfølgende en kort pause. Der vil være fokus på øvelser med simple redskaber, og ikke en masse udstyr der kræver styrke.

METCON: Er en anden form for intervaltræning. I forhold til Tabata træning, kan intervallerne variere mere i METCON timerns. Der vil være tale om 60 minutter med fuld damp på kedlerne, og en høj puls timen i igennem. En METCON time kan både være korte, og lange workouts, med en masse forskelligt udstyr. Da pulsen hele tiden er høj, sætter vi udstyret derefter. Derfor finder du i METCON timerne ikke en masse tunge løft men øvelser som sprint, sjip, boksning, battlerope, romaskine, slammer balls, og airbike vil med stor sandsynlighed kunne findes til disse timer. Til METCON vil du helt sikkert opleve en konditions forbedrende effekt, og en god gang syre i musklerne.

Styrke/muskelopbygning: Vil være en time med fokus på grundig opvarmning, som altid er med forskellige mobilitets øvelser. Efter endt opvarmning, sætter vi fokus på øvelser med tung belastning. Vi har fokus på teknik, at blive stærkere, og øget muskelmasse. Til disse timer laver vi typisk øvelser med vægtstænger, vægtskiver og kettlebells. Som deltager på dette hold, vil du kunne øge din styrke i blandt andet. Dødløft, squat, row, bænkpres, skulderpres, pull-ups, lunges. Timerne er nemme for nybegynderen at være med på, da træneren altid kan sætte en belastning, som passer til den enkelte, og sikre at øvelserne bliver lavet så optimalt som muligt.

Team WOD: Er altid om fredagen fra kl. 16.30-18.00. Timerne er meget udfordrende, og udføres altid sammen med en makker. Ofte er intensiteten i niveauet en smule højere, end de almindelige FG Cross timer. Hvis du er ny i huset, anbefales det, at du træner med på vores alm. FG Cross hold nogle gange, inden du kaster dig over en Team WOD.

FG Basic: er for dig som er ny holddeltager i Funktionel Gym. Du vil blive grundigt instrueret i de øvelser vi arbejder med, og de forskellige begreber vi bruger på holdene. Tempoet og niveauet i holdene, vil være for helt nye medlemmer der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med vores typer hold. Hvis du har træner denne træningsform tidligere, skal du ikke tøve med, at melde dig på vores almindelige holdtilbud.

Vægtløftning på begynder niveau: henvender sig til dig, der gerne til blive stærkere og bedre teknisk i øvelser som Clean varianter, press, snatch, og forskellige squat varianter. Timerne vil være sat sammen af grundig mobilitets opvarmning og fokuspunkter for dagens løft. Det er ikke atypisk at du i denne time kun arbejder med én øvelse. Så hvis du ønsker stor variation i øvelserne timen igennem, bør du kigge på ét af vores andre hold.

Du kan vælge følgende medlemskaber:

  • Fri hold og Open Gym 490 kr. pr. md.
  • 20 timers klippekort 1100 kr.
  • 10 timers klippekort 600 kr.
  • Årsmedlemskab 5040 kr.

Al træning foregår I Funktionel Gym, på Ellemosevej 2, 5800 Nyborg. Der er mulighed for omklædning og toilet. Der er 1 bad, som gerne må benyttes efter endt træning. Træningstimerne foregår i vintermånederne altid indendørs, og i forår/sommer månederne rykker vi til tider udenfor. Lokalerne vil være opvarmede i vinterperioden. Det anbefales, at du har sko med en flad sål. Crossfit sko, Adidas special ell. Ling. Rigtig mange træner i løbesko, men dette kan tit blive en forhindring for udførelsen af øvelserne.

Du kan se en ugeplan over holdene, hvis du trykker på fanen: ugekalenderen i menuen i toppen af skærmen.