Efterfødselshold

Er til kvinder der har født, og gerne vil have kyndig hjælp til at blive trænet op igen, på små hold af max 8 deltagere. Målet er at træne din styrke og kondition med fokus på at genvinde din bug- og bækkenbundsmuskulatur efter graviditeten. Der vil være en række varierede øvelser med egen kropsvægt samt brug af yoga bolde, håndvægte, slynger, kettlebells, og elastikker, vægtstænger og cardio redskaber. Du vil i Funktionel Gym opleve en anderledes barnevogns træning, med mulighed for og inddrage blandt andet vægtstænger i det omfang din krop er klar til det. Der vil i alle øvelser være fokus på at tilrettelægge variation til den enkelte deltagers individuelle behov. Børnene er meget velkomne, og vil i et muligt omfang også kunne inddrages.

Du kan som udgangspunkt starte 6 uger efter en ukompliceret fødsel og helst efter dit efterfødsels tjek hos lægen. Som noget helt nyt, tilbydes der også ”babysitning” når Yvonne tager sig godt af de kære små, imens mødrene træner. Når du kommer til efterfødselstræning hos os, er det muligt at parkere din barnevogn på bagsiden af bygningen, hvor der er stille og roligt, og dit barn vil kunne sove uforstyrret. Der er også mulighed for at sætte sig i vores hyggelige medlemsstue, for at amme eller skifte en ble.

Hvis du skulle misse nogle timer gennem forløbet, vil du blive kompenseret med klip til vores alm. Holdtimer. Så hvis du f.eks. misser 5 timer, får du 5 klip, som kan benyttes til vores hold efter endt forløb. Du skal derfor huske at melde dig fra i app’en sport solution booking, så vi kan se hvor mange gange du ikke har været til træning.

Prisen for 20 timers efterfødselstræning er 1800 kr.

Næste forløb starter fredag d. 12/6-24 og slutter d. 16/8-24.  

Træningen ligger onsdag og fredag fra kl. 10.45-11.45

I ugerne 28-29-30 er Diana på ferie, og det bliver Casper der vikarierer. 

Efter din betaling modtager du en bekræftelses mail, og er nu tilmeldt forløbet. Du tilmelder dig let i følgende link:

https://webshop.sport-solution.com/FunktionelGym/membershiplist/18

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Praktisk information

Al træning bliver ledet af Diana Nygaard Hansen, der er uddannet fysioterapeut. Træningen foregår i Funktionel Gym’s lokaler på Ellemosevej 2, 5800 Nyborg. Lokalerne i Funktionel Gym vil til hver træning være opvarmede. Al træning foregår som udgangspunkt indendørs, men når vejret viser sig fra sin gode side, kan der rykkes ud i solen.