Forældre/barn træning

Er for dig som gerne vil gå foran som et godt eksempel, være fysisk aktiv sammen med dit barn, og gøre det en fælles ting, at træne sammen. Træningen er for børn mellem 6 og 12 år, og 1 forælder. Der er træning hver søndag fra kl. 10.30-11.30. Træningerne er bygget op med små opvarmningslege, makkertræninger, cirkeltræning, og styrketræning, krydret med en masse smil og grin. Der vil være fokus på, at det skal være sjovt at bevæge sig, og ikke hvem der kan løfte mest, eller er hurtigst. Både børn og voksne vil få trænet sin styrke, kondition, bevægelighed og kropsforståelse. Børnene får lov at løfte forskellige små håndvægte, vægtskiver, bolde mm. Alt sammen med fokus på, at teknikken er optimal, og ikke at det skal være tungt. Den pågældende instruktør deltager ikke selv på holdet, men har til opgave at strikke et program sammen, og sørge for deltagerne for får det optimale ud af det, og bliver rettet og guidet igennem timerne. Der træner sammen på hold af max. 16 (8 forældre og 8 børn).

For at komme med på holdet, kan du i første omgang booke en gratis prøvetime, lige her:

Herefter downloader du app’en sport solution booking, og logger ind med det tilsendte login + kode. Nu vælger du den dag du ønsker at træne, og møder op sammen med dit barn. Når du har booket din plads, er dit barn med på det klip. Du skal derfor IKKE lave en prøvetime til dit barn også.

Prisen er herefter 1000kr for 10 klip, som inkluderer 1 barn og 1 forældre. 1 klippekort kan godt deles i husstanden, så det den ene gang er den ene forældre som er med, og gangen efter den anden forældre.

Instruktørerne på holdet er instruktører, og det forventes ikke at de skal bruge energi på, at børnene hører efter, og kan koncentrere sig. Denne opgave ligger hos den forælder der er med til træningen.